Dagenidag

kom precis hem. Ska bara äta sen hem till Kimberly idag. Vi skulle slagga idag men fick inte ! vet inte varför men men ! Idag åkte vi först till tyresö centrum sen gick vi och solade där, bara i 8 minuter. Och när vi va där så hade vi glömt att lägga i pengar och vi hade lixom klätt av oss o så. Men vi sprang ut ändå och betalde hahah och det var typ några tjejer som var äldre än oss och såg oss. HAHA pinsama som vamnligt.
Sen när vi solat så gick vi till Tyresö centum gick runt lite. Sen gick vi till en affär och köpte 2 stora läsk. sen fikade vi , jag tog winebröd och Kimpan kladdkaka. hah tjockisar. Sen typ vare gratis saft och godis. typ fiskedam så vi fiskade och fick en varsin godispåse m skit äckligt godis i haha.

Sen tyop såg Kimberly en kille som hon "kände" eller vad man säger och hon gömde sig typ bakom en pinne eller va man säger skiiit kul. Sen kom dom emot oss men dom gick sen, så då gick vi iväg tillbaks till solariumet och sen solade vi i 8 minuter till alltså solade vi i 16 minuter. Inte biviti brun typ :( Men senare träffade vi några och va där ett tag. Och sen åkte vi hem och nu är jag hemma hos mig och ska äta om typ 10 minturer sen ska jagtill Kimberrly igen dårå. Vet inte vad vi ska hitta på , men vi ska kanske göra en ny design. har tröttnat lite på våran nu faktiskt ! 

Det här blev ett ganska långt inlägg för er som orkar läsa det haha :S Men nu måste jag tydligen duka -.- Puss på er sötisar !


Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Tack! :D



Allt bra?

2010-01-17 @ 16:41:39
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Samma här.

Vad görs??

2010-01-17 @ 18:08:05
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Magsie

nice blogg :P

2010-01-17 @ 18:55:01
URL: http://magsie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0